Slika - uvjeti koristenja

Uvjeti korištenja

Izuzetno nam je drago što ste pristupili službenim stranicama "Aquatehnika"-e d.o.o.. Pristupom i pregledom ovih internetskih stranica obvezujete se prihvatiti pravila i uvjete korištenja istih. Pristupom i pregledom ovih internetskih stranica to činite na vlastitu odgovornost. "Aquatehnika" d.o.o. ne preuzima nikakvu odgovornost za bilo kakve posljedice nastale iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja istih.
Sadržaj ovih internetskih stranica priređen je uz svu pažnju i u dobroj vjeri, a isključivi cilj im je pružanje informativnih sadržaja i služe isključivo u svrhu informiranja. "Aquatehnika" d.o.o. ne jamči potpunost i pravodobnost svih informacija sadržanih na ovim stranicama, a jednako tako ne jamči potpunost i pravodobnost sadržaja internetskih stranica na koje ove internetske stranice upućuju. "Aquatehnika" d.o.o. zadržava sva prava da prema vlastitom sudu, u svakom trenutku, kao i bez prethodne obavijesti nadopuni, izmijeni, ili ukloni bilo koji od sadržaja ovih internetskih stranica, osim licence dizajna predloška. "Aquatehnika" d.o.o. zadržava sva prava da prema vlastitom sudu, u svakom trenutku, kao i bez prethodne obavijesti promijeni uvjete pristupu i korištenju ovih internetskih stranica u skladu s licencom dizajna predloška.
Svi sadržaji, osim službenih oznaka "Aquatehnika"-e d.o.o., smiju se kopirati samo za osobnu uporabu i nekomercijalne svrhe, a uz poštovanje svih autorskih prava uključujući i prava dobivena putem licence dizajna predloška. Za svako objavljivanje, prenošenje, javno prikazivanje ovih internetskih stranica u druge svrhe, osim dozvoljenih, potrebno je zatražiti pismeno dopuštenje "Aquatehnika"-e d.o.o., kao i drugih vlasnika autorskih prava. Izričito se zabranjuje svako drugo kopiranje, te mijenjanje dijelova sadržaja , kao i korištenje ovih internetskih stranica za druge svrhe osim dozvoljenih. Izričito se zabranjuje neovlašteni pokušaj izmjene podataka, zaobilaženje i zanemarivanje sigurnosnih postavki, kao i korištenje ovih internetskih stranica suprotno njihovoj namjeni.

Next

Kontaktirajte nas